1.All html tags have closing tags ?
Ans: false
2. which is the invalid field in HTML5 ?
Ans : Day
3. Which is invalid escape sequence in javascript ?
Ans : /e
4. a:link,a:visited {
background-color : red;
}
a:hover {
background-color : green
}
<a href = "abc.html">Click me </a>
Ans:will create a link having background color
red and on moving the pointer background color
will be green
5.what is command for order list with roman number ?
Ans: <ol type='I'>
6.Which is not css unit ?
Ans: ut
7.<p>top news </p>
<blockquote url: hindu news…. Com</blockquote>
Todays news block quote display or not ?
Ans : True
8.Which tag is used to emphasize the text.. ?
Ans : <emph> or <em>
9. p{
color:green
}
<p>xyz</p>
Paragraph is printed in which color
Ans :Green
10. Emphasing the text in html … ?
Ans : <em>
11. Tag which is not for formatting text ?
Ans : <p>
12.Syntax of background image in css ?
Ans: background-image